Yeni Opel Corsa OPC Spor Otomobiller



Opel Performence Center tarafından üretilen Corsa OPC yapılan testler de bir çok oto dergisi editörünü tatmin eder sonuçlar verdi.Corsa OPC sınıfındaki


araçlar arasında en güçlü modellerden biri olarak biliniyor.
Görünüm açısından diğer modellere göre daha şişkin bir yapıya sahip Corsa OPC ‘nin en etkileyici yönü ön tasarımı ve arka tamponu . Geniş omuzlu yapısı, krom çerçeveli sis farları, üçgen egzoz çıkışı, yenilenmiş yan aynalar ve arka tampon tasarımını tamamlayan spoyler bu aracın öne çıkan yönleri.



Aracın içerine girildiğinde ise aliminyum pedallar, OPC logolu deri direksiyon simidi, mavi renk detayları ile gösterge tablosu, kırmızı renkteki ibreler ile spotifliğe vurgu yapan Corsa OPC, iyi olan koltukları ile hemen bir spor havası seziliyor.



Ayrıca konfor olarak ABS, ESP, HSA (yokuş kalkış desteği) , ayarlanabilir koltuk ve direksiyon, yol bilgisayarı, hava yastıkları ve hız sabitleme sistemi gibi bir çok özellik bulunuyor.

Sürüş Keyfi

Opel Corsa manevra kabiliyeti iyi bir yol tutuş ve motor sesi ile birleşince sürüş keyfi acısından istediklerini alıyorsunuz. Ancak bazı yorumcular aracın içeriye motor sesi almasından şikayetçi oluyorlar.

Performans Durumu

1.6 litrelik motor ile beklentilerin daha üstünde bir performan sunuyor
Opel Corsa OPC yakıt konusunda fabrika verisinden fazla yaktığı söyleniyor. 100 km’de 9.3 litrelik tüketimi fazla gözüküyor. Ancak araç perfonmansa yönelik olduğu için yorumcular bu yakıtın sorun olmadığını belirtiyorlar.



İyi sürüşler........


Devamını okuyun...>>