Araba Sevdası

Tekerleğin icadından sonra insan evladının yeni bir sevdası daha başlıyor: araba. Atlısı motorlusu derken bugünlere geliyoruz.
Bir zamanlar zenginlik göstergesi olan otomobil şimdilerde her aile için bir ihtiyaç olarak görülüyor, gösteriliyor. Aile için dedik ama bazı ailelerde birden fazla araba olduğu da vakidir. Evin küçük beyine spor otomobil, hanıma mini araba babaya şöyle yakıt tasarruflu ekonomik bir araba yakıştırılıyor.

İnternette en çok ziyaret edilen sitelerin başında araba siteleri geliyor. Arabam.com, araba.com şirketleşmiş. Vatandaş arabasını satmak ya da yeni araba almak için internete başvuruyor. Henüz vasıta alacak ekonomik bağımsızlığa ulaşamayanlar şimdilik Araba resimleri ve oyunları ile idare ediversinler. Araba sahibi olmak için internet başka fırsatlar da sunuyor. Araba kampanyalarını takip ederek bedavaya son model bir otomobil sahibi olabilirsiniz.

Bunlar benim ilgimi çekmiyor diyenlere başlıkta ismi geçen Recaizade Mahmut Ekrem romanını öneriyoruz. İllede roman olmaz diyenlere şiir verelim. İbrahim Sadri'den Kırmızı Araba şiirini dinleyin:
Kirmizi araba - Ibrahim Sadri







0 yorum:

Yorum Gönder